Ecluse
3 gangen menu
37.50
3 wijnen
21.00
4 gangen menu
44.00
4 wijnen
28.00
5 gangen menu
50.00
5 wijnen
34.00
escabeche van mossel
komkommer - wakame
zeebaars (4 gangen)
scampi - bloemkool - doperwt
eendenborst
ketjap - spitskool - sinaasappel
SELECTIE VAN KAZEN (5 GANGEN)
kazen - vijgenbrood - vijgencompote - pruim
kers - witte chocolade
zanddeeg
meloen - campari
basilicum - feta
zeebaars *(4 gangen menu)
bloemkool - scampi - doperwt
brasvarken
dragon -zomergroenten - kriel
rabarber - grenadine
yoghurtijs
makreel – gerookte paling
19.50
appel – komkommer
kalfscarpaccio – tonijn
21.50
kalfszwezerik – mierikswortel
1/2 kreeft – ceasar salade
23.50
ansjovis – bacon
oesters in 3 bereidingen
28.00
met lauwwarme spinazie – gemarineerd – gegratineerd
6 Oesters “Spéciales Gillardeau” natuur
25.00
kwartel
19.50
risotto – truffel – tomaat
Charcuterie
18.00
o.a. worst en ham soorten uit Italië, tapenade, quiche, olijven
(samengesteld voor 2 personen)
Uit de zee
24.00
o.a. gerookte en gemarineerde vissoorten – oester – calamari
(samengesteld voor 2 personen)
Kaas
22.00
o.a. wisselend kaasassortiment, vijgencompote, pruimen
(samengesteld voor 2 personen)
Ecluse
26.50
een plankje gemengd
(samengesteld voor 2 personen)
Tonijn
29.50
paling – citroengras – wortel
heilbot
26.50
scholfilet – gnocchi – zeekraal
Bouillabaisse
32.00
vissoorten – schaal- en schelpdieren – rouille
Kreeft
42.50
truffeltapenade – hollandaise – verse frites
polderhoen
27.50
truffel – ravioli – spinazie
kalfs rib-eye
30.00
stilton – kalfslever – appel
lamsschenkel
29.50
groene asperges -polenta – geitenkaas
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witloof – portsaus
Quiche – geitenkaas
21.00
hartige taart van gegrilde groenten
Carpaccio van rund
17.50
eendenlever -cherry – pijnboompitten – rucola
Vissoep
14.00
romig – op basis van schaaldieren – geserveerd met brood
3 bereidingen van garnaal
21.00
tomaat crevette – bitterbal – bisque
langoustine
20.00
rivierkreeft – hangop – komkommer
Steak tartaar, (handgesneden)
17.50
met sorbet van pickels – geserveerd met brood
Dame “Ecluse”
9.50
amandel zoethout ijs – warme chocoladesaus
millefeuille
10.00
rood fruit – yoghurt
chocoladeparfait
10.00
bramen – amandel
café glacé
9.00
vanille – koffiegranité
Selectie van kazen
12.00
diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Kindermenu (3 gangen)
17.50
bevat tomatensoep, keuzegerecht, vanille-ijs
Tomatensoep
5.00
Hamburger
10.00
2 Frikandellen
10.00
Zalmfilet
10.00
Kipfilet
10.00
Scampi’s room-look
10.00
Vanille-ijs
5.00