Onze wisselende menu's
3 gangen menu
42.50 3 wijnen
21.00 4 gangen menu
49.50 4 wijnen
28.00 5 gangen menu
57.00 5 wijnen
35.00 MENU ECLUSE
rundertartaar
waterkers - gorgonzola - vijg
heilbot (4 gangen)
dragon - doperwt - schaaldieren
wilde eend (5 gangen)
paddenstoel - eendenlever - biet
lotte
schorseneer - buikspek - citroengras
kaas
optioneel €10 - kaas i.p.v. dessert €5
kokos
lychee - gele curry - steranijs
LUNCH MENU 29.50 (*4-gangen 37.50)
krab
zeekraal - komkommer
iberico pluma *(4 gangen menu)
risotto - paddenstoel
konijn
appel - oesterzwam - truffel
ananas
nougat - rozemarijn
Voorgerechten
langoustines
24.50 knoflookboter – peterselie
steak tartaar
21.50 baharat – gepekelde eidooier
dry aged ‘Rubia Gallega’picanha
21.50 asperge
6 oesters gegratineerd
29.50 gegratineerd met look
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50 bisque d’homard
17.50 schuim van kokos en kerrie
2 ambachtelijke garnaalkroketten
17.50 geroosterd brood – aioli
Mondvermaak
bordje spaanse ham
9.50 ‘Trevelez’ 23 maanden gerijpt
Ecluse
26.50 een plankje gemengd
(samengesteld voor 2 personen)
(samengesteld voor 2 personen)
Hoofdgerechten
Bouillabaisse
32.00vissoorten – schaal- en schelpdieren – rouille
Kreeft
42.50truffel – knoflook – belle vue
Zeetong
'dagprijs'aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tarbotine
29.50aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tournedos
29.50witlof – portsaus
kalfs ribeye
29.50groenten – portsaus
Tournedos rossini
33.50tournedos – ganzenlever – witlof – portsaus
Cote-a-los, dry aged Simmental (voor 2 personen)
79.50bearnaise – frites – groente
rib-eye grain fed (350gr)
34.50warme groenten – friet
groenten quiche
21.00gegrilde groenten – geitenkaas
Desserts
Dessert menu”Ecluse”
9.50 dessert uit het lopende ‘ecluse’menu
passievrucht
9.50 chocolade – yoghurt
dame blanche
9.50 vanille – chocolade
Selectie van kazen
12.00 diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Onze kleine gasten
Tomatensoep
5.00 Kinder gerecht vis
14.00 In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00 In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00