Ecluse
3 gangen menu
45.00
3 wijnen
25.50
4 gangen menu
57.50
4 wijnen
34.00
5 gangen menu
70.00
5 wijnen
42.50
gepekelde runderlende
dragon - romesco - bloemkool
gamba (*4gangen)
polenta - venkel - schaaldierschuim
bosduif filet (*5 gangen)
rode biet - knolselder - pistache
heilbot
gerookte paling - aardappel - oesterjus
pompelmoes
chocolade - munt - vanille
zalmtartaar
avocado - sesam - dille
krab (*4gangen)
sotshell - parelcouscous - schaaldierenjus
roodbaarsfilet
mossel - groenten julienne - beurre blanc
of entrecote
geconfijte aardappel - zomergroente - pepersaus
moelleux
vanille - aardbei
langoustines
27.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
tomaat – geconfijt mosterdzaad – pickels-creme
Rode Biet (vegetarisch)
17.50
Geitenkaas – hazelnoot
trio van oester (6stuks)
27.00
irish mor – gillardeau – fine-claire
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
gebakken eendenlever
32.50
gepocheerde peer – brioche – vijg
2 ambachtelijke garnaalkroketten
19.50
peterselie – venkel
Bouillabaisse
34.50
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
58.50
knoflook – belle vue
Zeetong
'dagprijs'
aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tarbotine
39.50
bieslookpuree – salsa – zeekraal – witte wijnsaus
tournedos
37.50
witlof – portsaus
Dubbele Entrecote (2pers)
74,50
Bearnaise – seizoensgroenten
lamscarré
36.50
gratin – asperge – zwarte look
halloumi
28.50
orzo – gedroogde tomaat – paprika
dessert uit het lopende menu
12,50
wisselend
dame blanche
12.50
vanille – chocolade
Selectie van 5 kazen
16,50
diverse kazen -notenbrood  – vijgencompote
Kinder gerecht vis
17,50
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
17.50
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
7,50