Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
25.50
4 gangen menu
51.50
4 wijnen
34.00
5 gangen menu
59.50
5 wijnen
42.50
zeebaaars
makreel - snijboon - komkommer
gepekelde runderlende (4 gangen)
eendenlever - bieslook
truffel (5 gangen)
ravioli - varkenswang
zomerhert
bloemkool - tijm - doperwt
kaas (optioneel)
aardbei
yuzu - basilicum
burrata
tomaat - parmezaan - basilicum
mossel*
venkel - veloute
kabeljauw
schaaldierenrisotto - wortel
of duroc d'olives
pluma - aardappel - olijf
clafoutis
kers - citroen
langoustines
24.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
dragon sorbet – kippenhuid
rode biet (vegetarisch)
17.50
gorgonzola – pistache – rucola
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
citroen
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
2 ambachtelijke garnaalkroketten
17.50
peterselie – venkel
Bouillabaisse
32.00
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
42.50
knoflook – belle vue
tarbotine
29.50
aardappel – seizoensgroenten – citroenboter
tournedos
29.50
witlof – portsaus
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witlof – portsaus
lamscarré
34.50
gratin – asperge – zwarte look
parelcouscous vegetarisch
26.50
geitenkaas – creme van ras el hanout
clafoutis
9.50
kers – citroen
dame blanche
9.50
vanille – chocolade
Selectie van 5 kazen
14,50
diverse kazen -notenbrood  – vijgencompote
Tomatensoep
5.00
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00