Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
25.50
4 gangen menu
51.50
4 wijnen
34.00
5 gangen menu
59.50
5 wijnen
42.50
hondshaai
orzo - ponzu - radijs
canneloni (4 gangen)
ras el hanout - schuim van parmezaan
langoustine(5 gangen)
coquille - schaaldieren - saffraan
kalfsvlees
kalfszwezerik - pastinaak - knoflook
kaas (optioneel)
framboos
pistache - limoen
tataki rund
atjar - mierikswortel
rund*
structuren mais - rozemarijn
roodbaars
bloemkool - gele curry
of kalfsentrecote
parelcouscous - courgette - tomaat
chocolade
dacquoise - chocoladeijs
langoustines
24.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
dragon sorbet – kippenhuid
rode biet (vegetarisch)
17.50
gorgonzola – pistache – rucola
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
citroen
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
2 ambachtelijke garnaalkroketten
17.50
peterselie – venkel
Bouillabaisse
32.00
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
42.50
knoflook – belle vue
tarbotine
29.50
aardappel – seizoensgroenten – citroenboter
tournedos
29.50
witlof – portsaus
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witlof – portsaus
lamscarré
34.50
gratin – asperge – zwarte look
parelcouscous vegetarisch
26.50
geitenkaas – creme van ras el hanout
chocolade
9.50
dacquoise – chocoladeijs
dame blanche
9.50
vanille – chocolade
Selectie van kazen
12.00
diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Tomatensoep
5.00
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00