Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
25.50
4 gangen menu
52.50
4 wijnen
34.00
5 gangen menu
62.50
5 wijnen
42.50
tonijn
sushigember - venkel
gamba(*4 gangen)
watermeloen - groene curry - basilicum
kalfszwezerik (*5 gangen)
asperge - bieslook - pastinaak
eend
hoisin - rabarber - biet
aardbei
vlierbloesem - citroen
kalfstartaar
tonijn - sesam - papadum
brandade (*4gangen)
groene kool - schaaldieren
kabeljauw
asperge - zilte groente - mousseline
of rund
teriyaki - asperge - paksoi
rabarber
yoghurt - aardbei - chocolade
langoustines
24.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
dragon sorbet – kippenhuid
Knolselder (vegetarisch)
17.50
ei – cepes
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
citroen
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
Kingfish
24.50
asperge – beurreblanc – zeekraal
gebakken eendenlever
24.50
rode ui – peer
babykreeft
39.50
asperge – basilicum – zeekraal
Bouillabaisse
32.00
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
56.50
knoflook – belle vue
Zeetong
'dagprijs'
aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tarbotmoot
36.50
aardappel – snijboon – dyonaise
Asperge Gerookte zalm
32,50
asperge – mousseline – zeekraal
tournedos
35.50
witlof – portsaus
Tournedos rossini
37.50
tournedos – ganzenlever – portsaus
Asperges ‘Flamande’
27.50
ei – botersaus – kriel
lamscarré
36.50
gratin – asperge – zwarte look
Aubergine vegetarisch
26.50
miso – halloumi
dessert uit het lopende menu
9.50
wisselend
dame blanche
9.50
vanille – chocolade
Selectie van 5 kazen
14,50
diverse kazen -notenbrood  – vijgencompote
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00