Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
21.00
4 gangen menu
49.50
4 wijnen
28.00
5 gangen menu
57.00
5 wijnen
35.00
krab
coquille - courgette - vichyssoise
kabeljauw
asperge - beurreblanc - kruidensla
of lamsvlees
asperge - geconfijte aardappel - tijm
*kaas assortie
4 kazen - garnituur
perzik
rijstbavaroise - amandel
langoustines
24.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
dragon sorbet – kippenhuid
rode biet (vegetarisch)
17.50
gorgonzola – pistache – rucola
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
citroen
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
2 ambachtelijke garnaalkroketten
17.50
peterselie – venkel
Bouillabaisse
32.00
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
42.50
knoflook – belle vue
tarbotine
29.50
aardappel – seizoensgroenten – citroenboter
tournedos
29.50
witlof – portsaus
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witlof – portsaus
lamscarré
34.50
gratin – asperge – zwarte look
Asperges vegetarisch
26.50
ei – mousselinesaus – zeekraal
rabarber
9.50
braam – vanille
dame blanche
9.50
vanille – chocolade
Selectie van kazen
12.00
diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Tomatensoep
5.00
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00