Ecluse
3 gangen menu
37.50
3 wijnen
21.00
4 gangen menu
44.00
4 wijnen
28.00
5 gangen menu
50.00
5 wijnen
34.00
zalmterrine
gerookte zalm - komkommer
skrei (4 gangen)
couscous - bloemkool - doperwt
herefortsteak
aardappel gratin - portsaus - groene asperge
kaas (5 GANGEN)
4 kazen - vijgenbrood - vijgen compote - pruim
tiramisu
dulce de leche - ananas - chocolade
zalm gegaard in bietensap
mesclun - gerookte zalm
kabeljauw *(4 gangen menu)
hutspot - mossel - kerrie
kalfsentrecote
bearnaise - dikke friet - mesclun
wentelteefje - vanillesaus
ijs van karamel - banaan
langoustines
24.50
knoflookboter – peterselie
steak tartaar
21.50
gamba – aardappel – escargots
runder roomsoep
11.00
sereh – entrecote
tonijn
19.50
crab – quinoa – rode biet
oesters in 3 bereidingen
28.00
met lauwwarme spinazie – gemarineerd – gegratineerd
6 Oesters “Spéciales Gillardeau” natuur
25.00
buikspek coquille
21.50
zalm – wortel
Charcuterie
18.00
o.a. worst en ham soorten uit Italië, tapenade, quiche, olijven
(samengesteld voor 2 personen)
Uit de zee
24.00
o.a. gerookte en gemarineerde vissoorten – oester – calamari
(samengesteld voor 2 personen)
Kaas
22.00
o.a. wisselend kaasassortiment, vijgencompote, pruimen
(samengesteld voor 2 personen)
Ecluse
26.50
een plankje gemengd
(samengesteld voor 2 personen)
griet
29.00
linzen – tandoori – paksoi
kabeljauw
26.50
aardappel – wortel – kruidnagelschuim
Bouillabaisse
32.00
vissoorten – schaal- en schelpdieren – rouille
Kreeft
42.50
truffeltapenade – hollandaise – verse frites
Zeetong (gebakken)
33.50
groente
polderhoen
27.50
truffel – ravioli – spinazie
Wild zwijn rug
29.00
boerenkool – biet – appestroop
eendenborst
29.50
rode wijn – spitskool – hasselback aardappel
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witloof – portsaus
Cote-a-los, west vlaams rood (voor 2 personen)
69.50
bearnaise – frites – groente
Quiche – geitenkaas
21.00
hartige taart van gegrilde groenten
vol au vent uit de zee
22.00
Videe – vissoorten – saffraansaus
Carpaccio van rund
17.50
eendenlever -cherry – pijnboompitten – rucola
Vissoep
14.00
romig – op basis van schaaldieren – geserveerd met brood
3 bereidingen van garnaal
21.00
tomaat crevette – bitterbal – bisque
langoustine
20.00
rivierkreeft – hangop – komkommer
Steak tartaar, (handgesneden)
17.50
met sorbet van pickels – geserveerd met brood
Dessert “Ecluse”
9.50
chocolade – witte chocolade – zilte caramel
ananas – chocolade
10.00
nougat – lychee
moelleux
9.50
advocaat – rum
peer – vanille-ijs
9.00
gluhwijn – speculaas
Selectie van kazen
12.00
diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Kindermenu (3 gangen)
17.50
bevat tomatensoep, keuzegerecht, vanille-ijs
Tomatensoep
5.00
Hamburger
10.00
2 Frikandellen
10.00
Zalmfilet
10.00
Kipfilet
10.00
Scampi’s room-look
10.00
Vanille-ijs
5.00