Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
21.00
4 gangen menu
49.50
4 wijnen
28.00
5 gangen menu
57.00
5 wijnen
35.00
coquille
gamba - ponzu - romesco
iberico pluma (4 gangen)
bloemkool - pickels - mosterd
kreeft (5 gangen)
aardappel - garnaal - bieslook
tournedos
rengdang - zoete aardappel - atjar
kaas
optioneel €10 - kaas i.p.v. dessert €5
perzik
champagne - passievrucht
kalfstartaar
wortel - dragon
mossel *(4 gangen menu)
kokos - citroengras - kerrie
roodbaars
zeekraal - saffraan - vongole
aardbei
basilicum
langoustines
24.50
knoflookboter – peterselie
steak tartaar
21.50
baharat – gepekelde eidooier
dry aged ‘Rubia Gallega’picanha
21.50
asperge
6 oesters gegratineerd
29.50
gegratineerd met look
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
bisque d’homard
17.50
schuim van kokos en kerrie
2 ambachtelijke garnaalkroketten
17.50
geroosterd brood – aioli
Uit de zee
24.00
o.a. gerookte en gemarineerde vissoorten – oester – calamari
(samengesteld voor 2 personen)
Kaas
22.00
o.a. wisselend kaasassortiment, vijgencompote, pruimen
(samengesteld voor 2 personen)
Ecluse
26.50
een plankje gemengd
(samengesteld voor 2 personen)
Bouillabaisse
32.00
vissoorten – schaal- en schelpdieren – rouille
Kreeft
42.50
truffel – knoflook – belle vue
Zeetong
'dagprijs'
aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tarbotine
29.50
aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tournedos
29.50
witlof – portsaus
kalfs ribeye
29.50
groenten – portsaus
Tournedos rossini
33.50
tournedos – ganzenlever – witlof – portsaus
Cote-a-los, dry aged Simmental (voor 2 personen)
79.50
bearnaise – frites – groente
rib-eye grain fed (350gr)
34.50
warme groenten – friet
groenten quiche
21.00
gegrilde groenten – geitenkaas
Dessert menu”Ecluse”
9.50
dessert uit het lopende ‘ecluse’menu
passievrucht
9.50
chocolade – yoghurt
dame blanche
9.50
vanille – chocolade
Selectie van kazen
12.00
diverse kazen -notenbrood – pruimen – vijgencompote
Tomatensoep
5.00
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00