Ecluse
3 gangen menu
42.50
3 wijnen
25.50
4 gangen menu
52.50
4 wijnen
34.00
5 gangen menu
62.50
5 wijnen
42.50
gerookte paling
aardappel - dashi - dille
63graden hoeve eitje (*4 gangen)
knolselder - truffel - mousseline
kalfszwezerik (*5 gangen)
doperwt - beukenzwam
skrei 'Ostendaise'
prei - garnalen - mossel
ananas
cheesecake - caramel - yoghurt
gepekelde zalm
pompoen - kerrie
kalfswang *(4gangen)
risotto - rode biet
zeebaarsfilet
venkel - schaaldierenjus
of kalfsentrecote
aardappelgratin - haricot verts - dragon
mango
lychee - kokosijs
langoustines
24.50
knoflookboter – rucola
steak tartaar
21.50
dragon sorbet – kippenhuid
Rode Biet (vegetarisch)
17.50
Geitenkaas – hazelnoot
6 Oesters “Zeeuwse creuse” natuur
24.50
citroen
bisque d’homard
17.50
schuim van cognac
gebakken eendenlever
27.50
rode ui – peer
2 ambachtelijke garnaalkroketten
19.50
peterselie – venkel
Bouillabaisse
34.50
diverse vissoorten – zeekraal – rouille
Kreeft
56.50
knoflook – belle vue
Zeetong
'dagprijs'
aardappelmousseline – citroenboter – groenten
tarbotine
37.50
aardappel – snijboon – dyonaise
tournedos
37.50
witlof – portsaus
Dubbele Entrecote (2pers)
68,50
Bearnaise – seizoensgroenten
lamscarré
36.50
gratin – asperge – zwarte look
Saint-Marcellin vegetarisch
28.50
wortel – hazelnoot – komijn
dessert uit het lopende menu
12,50
wisselend
dame blanche
12.50
vanille – chocolade
Selectie van 5 kazen
16,50
diverse kazen -notenbrood  – vijgencompote
Kinder gerecht vis
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Kinder gerecht vlees
14.00
In overleg met u maakt onze chef een heerlijk gerecht voor onze kleine gast
Vanille-ijs
5.00