Ecluse

Anno 2015

Ontstaan uit een droom

 

Restaurant Ecluse is ontstaan doordat er op het mooiste plein van Sluis een uniek pand vrij kwam. Hierdoor ontstond er een idee voor een nieuwe uitdaging. Door de ruime horeca ervaring van Nathalie leek dit het perfecte moment om een lang gekoesterde droom tot realisering te brengen.

Onze doelstelling is om onze gasten een culinaire beleving te bieden in een unieke sfeer, die terug te vinden is in ons interieur. Onze speciaal aangestelde chef-kok zorgt ervoor dat de gerechten verrassend en smaakvol blijven en ieder met een eigen identiteit. 

 

Onze identiteit

Wat Ecluse bijzonder maakt

1. Culinair
Verrassende gerechten met een eigen identiteit. Ook voor kinderen en speciale dieet wensen.
2. Kwaliteit
Verwen-koffie met topkwaliteit Nespresso, uitgebreide wijnkaart en een verrassend bierassortiment.
3. Creatief
De culinaire gerechten wisselen met de seizoenen mee.
4. Beleving
Ontspannen dineren, lunchen of borrelen in eclectische sferen.

ontmoet ons team

Pijlers van onze zaak

Nathalie van Tilburg
Nathalie van Tilburg
Gastvrouw
“Al ruim 20 jaar ligt Nathalie's passie in de horeca. Naast haar interesse voor het wijn en bier assortiment, laat zij u graag genieten van een bijzondere culinaire ervaring.”
Rinaldo Traas
Rinaldo Traas
Chef-Kok
“Al ruim 20 jaar werkzaam als ambulant kok voor het Koninklijk Huis, in eerste instantie voor H.M. koningin Beatrix en nu sinds 2013 voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.”

 

Naast onze Gastvrouw en Chef-Kok is ons team aangevuld met medewerkers die ieder op eigen wijze bijdragen aan ons succes!