Bent u groot fan van de prachtige Spaanse Rioja wijnen? Dan mag u deze bijzondere avond niet missen! Op donderdagavond 10 november a.s. serveren wij een heerlijk 6-gangen menu met per gerecht bijpassende wijnen.
De wijnmaker/brandmanager van het wijnhuis Gonzalez Byass is deze avond aanwezig om de wijnen tijdens het diner toe te lichten.
Dit arrangement inclusief aperitief, menu, topwijnen van Gonzalez Byass, water en koffie, bieden wij u aan voor €96 per persoon! U wordt om 19:00 uur verwacht.
Reserveren is noodzakelijk en kan eenvoudig via mail: info@ecluse.nl of telefonisch: +31 117 760 140
Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons menu.
MENU
Terinne Hazenrug
mesclun - paddestoel - balsamico appelstroop
Pompoensoep
griet - mossels - gember vanilleroom
Eend
spitskoolrol
Hertenbiefstuk - Val Dieu Kaasje
aardappel gratin - groenten
Kaasplankje
pruim - vijgencompote
Warm Appeltje